WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Sir Williams

Met ongetwijfeld waarschijnlijk de grootste entertainer van de Sir Williams presenteerde vorig jaar als model een eenmalige eerbetoon aan Robbie Williams.

Charisma, entertainment, musical en vocale veelzijdigheid, uitstraling, altijd bij je een zekere dosis arrogantie - dit allemaal frontman brengt facetten van de echte "Robbies" Armin Joist vakkundig op het podium zonder erbij te zijn om zijn eigen charisma te verliezen.

Sir Williams garandeert één meer dan twee uur show met alle hits van de tijd toen Robbie alle hitlijsten had leidde de wereld en vulde de grootste stadions zou kunnen, te beginnen met "Angels" en "Feel" tot "Sin Sin Sin".

Intensief werk aan songdetails, geluid en uitvoering liet meer achter dan alleen een kopie van het origineel ontstaan ​​- en een groot deel van "rock'n'roll" is altijd in je bagage.

Sir Williams ontwikkelde zich snel tot een van de meest gewilde Robbie Williams tribute bands Europa en bewees zijn kwaliteiten in tal van shows in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in Liechtenstein. Want bij Robbie zijn de kleinere lokale podia de zeven muzikanten willen zijn talrijke fans krijgen de kans bieden, daar een liveshow van de meester om de extra klasse te ervaren.