Mercurius Events

Voor ieder budget een spectaculair feestje!

Janis Joplin Tribute Band

A night with Janis Joplin – Dé nieuwe muzikale Tribute show in de theaters!

Een prachtig muzikaal eerbetoon waarin het publiek wordt meegenomen naar de roerige jaren 60 waarin Janis Joplin naam maakte. Tot haar zus geschreven hoofdstukken uit het dagboek van Janis begeleid de bezoekers door haar spraakmakende leven. Van haar muzikale hoogtepunten tot aan de reden van de tragische wijze waarop Janis onze wereld heeft verlaten. De ongezouten manier van vertellen die zij hanteerde in het schrijfwerk richting haar geliefde zus is duidelijk terug te voelen in de show. Onder begeleiding van zangeres Kira Kool en Bart Smeele, productieleider en tevens drummer van de Janis Joplin Tribute Band, komt deze nieuwe theater-topper volkomen tot zijn recht op het grote podium.

Vanaf heden is deze bijzondere ode aan Miss Joplin te boeken als volwaardige 1 ½ durende show voor alle theaters in Nederland. Avondenlang genot voor het grote publiek: van de echte Janis Joplin liefhebber tot de bezoeker die met waardering kan kijken naar een show vol goede muziek.

Graag stellen wij u op deze manier voor aan de nieuwste theatershow in het land. Deze show zal Nederland al snel in zijn grip hebben en naar verwachting veel aandacht trekken van een breed publiek. Een geweldige kans voor theaterland om een seizoen lang zalen te vullen met muziekliefhebbers uit de wijde omgeving.  

~ Deze show ook in uw theater? of op uw Bedrijfsevenement?

Dit is exclusief te realiseren via ons!