WMercurius Events

Voor ieder budget een passend evenement, bruiloft of feest!

Trio Sabana

Latin- en gipsy jazztrio Sabana is opgericht in 2011 en bestaat uit gitarist Roy van der Lee, toetsenist Robert Brands en zangeres Carla Maljers. Sindsdien verzorgt het trio optredens op festivals, in restaurants, kleinere theaters (muziek)cafés, wijkcentra, feestelijke ambiance etc.

De muzikale chemie tussen de drie artiesten, het plezier wat zij onderling en met het publiek delen, is hun aantrekkingskracht.

Sabana brengt swingende grooves, romantische latin-ballads en opzwepende gipsy!

Zangeres Carla Maljers begon in haar jeugd met pianolessen en nam deel aan diverse zangworkshops in combinatie met zanglessen in jazz- en wereldmuziekstijlen.

Tijdens verschillende projecten ontstonden inspirerende ontmoetingen en samenwerkingen, zoals met de bekende latin pianist Vladimir Fraga Sierra uit Cuba. Sinds 2010 vormt zij met gitarist Roy van der Lee en toetsenist Robert Brands jazz-trio Sabana en krijgt haar liefde voor de Latijns-Amerikaanse muziek alle ruimte en beleeft zij dankzij de inbreng van deze muzikanten veel nieuwe muzikale ontdekkingsreizen.

Gitarist Roy van der Lee speelt vanaf zijn 15e jaar gitaar en speelde in allerlei muzikale verbanden op diverse podia. Als veelzijdig gitarist speelt hij klassiek, gipsy, latin, Spaans, blues, jazz en rock. Bijzondere ervaringen deed hij op tijdens een tournee in Colombia en met diverse optredens met Virgillio Valdez (Buena Vista Social Club), Jimmy Rosenberg en Karin Bloemen. In 2013 bereikte hij de halve finale in “De beste gitarist van Nederland” op Radio 2.

Robert Brands is toetsenist, producent en componist. Al op jonge leeftijd speelde hij orgel en accordeon. Daarna maakte hij deel uit van coverbands als Spiv en Prima Vering & de Schokbrekers. Met de laatste band toerde hij door Europa. Als freelance-muzikant speelde Robert o.a. met De Heren van Amstel Live.