Mercurius-Events

Voor ieder budget hebben wij een passende aanbieding!!!

Verhuur Beeld-, Licht en Geluid

Verhuur apparatuur tegen scherpe prijzen

Mercurius Events heeft een ruim assortiment technische middelen, welke wij ook los verhuren.

Ook met een lager Budget kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij al een geluidset vanaf € 50,00, een lichtset vanaf € 70,00 en een beeldscherm al vanaf € 75,00.

Heeft u vragen over ons assortiment of ziet u uw gewenste product niet in dit overzicht? Dan kunt u altijd even contact opnemen met ons.


U kunt ons bereiken via de mail: info@mercurius-events.nl of via de telefoon: 06 - 214 56 973

Wij reageren meestal binnen een paar uur op uw vraag.

Pioneer DJ Sets


DJ set bestaande uit 2x cdj2000nxs/2 en 1x djm 900 nxs/2

Compleet in handige flightcase met geschikte kabelgoot 


€ 125,00

Complete Geluidssets:


De set bestaat uit: 2x een sb 18-2 Baskast, 2x een 12 XT topkast en 1x een LA4X versterker. 

De set kenmerkt zich door een zeer fijne duidelijke klank met fris hoog en punchy laag.

€ 175,00

Beeldschermen:


Touchscreen: de musthave op elke presentatie, beursstand of te gebruiken als digibord. Interactief scherm op een verrijdbaar/ elektrisch hoogte verstelbaar onderstel.

Vanaf € 250,00
Draadloze Microfoons:


Presentatietechniek, draadloze microfoons in alle soorten en voor diverse toepassingen. Voor zowel buiten- als binnen, grote en kleine zalen.


Vanaf € 45,95 

Verhuur Licht: 

Voor de verhuur van ( podium ) verlichting of andere professionele lichtinstallaties bent u bij Mercurius Events aan het juiste adres. 

Belichting in de breedste zins van het woord is sfeerverhogend en geeft een professionele uitstraling aan uw Beursstand, Theaterstuk of Act. We beschikken over bewegend/conventioneel licht in diverse types, voor de meest uiteenlopende belichtingswensen.

We werken met de volgende professionele merken: Avolites, Robe, Showtect Professional, SGM, spotlight, ADB, Look en Swefog. Vanzelfsprekend kunnen deze producten gecombineerd worden voor het optimale effect. We denken graag met u mee en werken gezamenlijk een plan uit om uw evenement te voorzien van de beste verlichting.


Voor meer informatie over onze verhuur- en verkoopprijzen bel met: 06 - 214 56 973 of mail naar: info@mercurius-events.nl