Mercurius-Events

Voor ieder budget hebben wij een passende aanbieding!!!

Wie zijn we

Mercurius Events is een jong bedrijf met een jarenlange schat aan ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en management.

Wilt u weten wat wij allemaal doen, maar ook kunnen? 

Kijk dan even bij de kolom wat doen we en wellicht kunnen wij u van dienst zijn.

Wij beschikken over een groot netwerk aan Artiesten en Bedrijven, die noodzakelijk zijn voor een professionele organisatie van Evenementen, Bruiloften, (vak) Beurzen en Markten.

 Wilt u een offerte of opdracht geven voor een Evenement, Beurs, Bruiloft  of Markt, dan ontvangen wij u graag op ons kantoor, maar wij komen ook graag naar u toe voor een persoonlijke kennismaking en oriënterend gesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken.

Wij zullen u dan een passende offerte aanbieden.

Voor vragen over  de vele mogelijkheden, die Mercurius events voor u zou kunnen hebben, kunt u altijd mailen naar: info@mercurius-events.nl of bel naar 06-214 56 973 

Waarom de naam Mercurius Events? 

De planeet Mercurius staat voor vele facetten, waar wij ook ook over denken te beschikken.

- Verstand, intellect en combinatievermogen van zaken

- Taal, communicatie, bemiddeling, tactiek, oriëntatie vermogen, logisch denken en de wijze waarop je oordeelt en beslist.


Mercurius is bemiddelaar tussen bewustzijn en het onbewuste. Je denkvermogen zorgt ervoor, dat je de beelden van het onbewuste bv. in dromen kunt herkennen en begrijpen.

En omdat deze punten ook in de denkwijze en visie van onze medewerkers zitten hebben wij voor deze naam gekozen als Bedrijfsnaam.