Mercurius Events

Voor ieder budget een spectaculair feestje!

The New Party


Biografie The New Party

Maximaal genieten met The New Party

Dé spetterende live band van Nederland!

Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party.

Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen.

Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: het publiek is uitzinnig.

Vol enthousiasme en plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los.

Reken op een onvergetelijke, avondvullende show met veel interactie.

TOPMUZIKANTEN

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is zelfs te boeken als begeleidingsband.

ALLROUND REPERTOIRE

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

We waarschuwen je dus alvast: boek The New Party en de kans is groot dat jouw gasten aan het eind van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

SERVICE OP HOOG NIVEAU

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.

Live artiestenbegeleiding?

Veel artiesten treden regelmatig op met een geluidsband. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze live te laten begeleiden door The New Party: dat heeft pas impact!

Informeer naar de mogelijkheden.

Uw eigen talentenband?

Misschien is er binnen uw bedrijf wel meer (muzikaal) talent aanwezig dan u dacht!? Muziek verbindt!

Daarom biedt The New Party de mogelijkheid om – samen met uw collega’s – live op te treden.

Onder muzikale begeleiding van de band en bandleider Bram Smeele, en onder vocale begeleiding van onze vocal-coach; Robin van Beek (vocal coach team Ali B TVOH) brengen wij Jouw talent tot leven!

Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je The New Party een keer live meemaken?

Stuur een mail, dan nodigen we je graag een keer uit om te komen kijken en luisteren ergens in het land of tijdens een van de demo-luistersessies.